IMG_1809

IMG_2238 

IMG_3301

 

mini parts old days

7Heaven is in een ver verleden ontstaan vanuit een hobby, in 1988 kocht ik mijn eerste klassieker; een Mini 1000 de Luxe van 1969.

Vanuit mijn hobby is daar MINI PARTS aan de Papierstraat 8 in Den Bosch ( achter het station met lange rijen Mini's) en later aan de Ertveldweg 59 in Den Bosch uit ontstaan waar ik in 2007 door een discussie met BMW AG mee gestopt ben.

We mochten van BMW niet onder de naam MINI PARTS doorwerken.

Na enige omzwerving van een jaar of wat in autoland in een leidinggevende functie heb ik toch de liefde voor klassiekers weer de kans gegeven en heb ik de Dutch Coach Company opgericht, nu 7 Heaven Classics & More. Zo ben ik dus al vanuit de tijd dat ik echt een snotneus was bezig met klassieke auto's, jaren en jaren met de geliefde Mini en Mini Cooper maar met een liefde voor alle klassieke auto's ben ik erg blij dat ik nu aan heel veel mooie klassiekers mag werken.

70% van onze tijd zijn we bezig met las en body werkzaamheden, een deel daarvan rechtstreeks voor particulieren en een deel ervan voor collega's waar de restauratiewerkzaamheden voor uitvoeren, de rest vullen we ruim op met afmontage werk en onderhoud van de auto's die we al gebouwd hebben.

Nu bouwen we prachtige Mini's in alles soorten en smaken, van dikke "7heaven" special Retro tot een ERA turbo maar ook prachtige andere klassiekers zoals VW T2 bussen, Mercedessen en anderen, check onze afgeronde en lopende projecten maar eens, je zult zien dat we iets in huis hebben om ook van jouw auto een prachtige bolide te maken!

Uit ervaring weten we dat er veel spelers in onze markt zijn die het net niet doen..

7heaven doet het net wel!

Kijk overigens regelmatig op de site als u wilt genieten van de mooiste Mini Cabriolet die er ooit gemaakt is, wij doen daar iets mee! Wat precies? Verslag volgt....

Dank voor uw bezoek aan onze site!

Hartelijke groet,

Jeroen Klomp

Geef een reactie

You must be logged in to post a comment