7 Heaven Classics is in een ver verleden ontstaan vanuit een hobby, in 1988 kocht ik mijn eerste klassieker; een Mini 1000 de Luxe van 1969.

Vanuit mijn hobby is daar MINI PARTS aan de Papierstraat 8 (achter het station met lange rijen Mini’s) en later aan de Ertveldweg 59 in Den Bosch uit ontstaan waar ik in 2007 door een discussie met BMW AG mee gestopt ben, we mochten van BMW niet onder de naam MINI PARTS doorwerken.

Na enige omzwerving van een jaar of wat in autoland in een leidinggevende functie heb ik toch de liefde voor de Mini weer de kans gegeven en heb ik 7 Heaven Classics opgericht. Zo ben ik dus al vanuit de tijd dat ik echt een snotneus was bezig met klassieke Mini’s, er zijn door de jaren honderden zo niet duizenden Mini’s mijn handen gepasseerd.

Veel van mijn tijd ben ik bezig met las en body werkzaamheden, de rest vul ik ruim op met af montage werk en onderhoud van de auto’s die we al gebouwd hebben.

Nu bouwen we prachtige Mini’s in alles soorten en smaken, van dikke “7heaven” special Retro tot een ERA turbo maar soms ook prachtige anderen, van MK1 tot Cabrioni cabriolet. Check de afgeronde en lopende projecten maar eens, je zult zien dat er genoeg kennis en onderdelen in huis is om ook van jouw auto een prachtige Mini te maken!

Uit ervaring weten ik dat er veel spelers in onze markt zijn die het net niet doen..

7 Heaven doet het wel, wat u van ons verwacht doen we, in de beste kwaliteit met al het vakmanschap wat we hebben!

Kijk ook eens naar de mooiste Mini Cabriolet die er ooit gemaakt is, Cabrioni is zijn naam en wij maken hem voor je!

Dank voor uw bezoek aan onze site!

Hartelijke groet,

Jeroen Klomp

IMG_1809

IMG_2238

IMG_3301

 

mini parts old days

Geef een reactie

You must be logged in to post a comment